ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele croat Zoran Milanovici a făcut luni o declarație tranșantă despre lockdown-ul impus în Austria persoanelor nevaccinate, descriind situația drept „fascism”, potrivit publicației austriece KOSMO.

Milanovici a fost luni dimineață în audiență privată la papa, la începutul vizitei oficiale pe care acesta a efectuat-o la Vatican împreună cu soția sa.

 
După întâlnire, președintele croat a declarat pentru presă că a discutat cu papa despre situația din regiune. Apoi a comentat situația actuală din Austria și „închiderea" persoanelor nevaccinate:
 
„Este cumplit în Austria. Aceasta este o problemă europeană. Cum au reacționat la nebunia lui Orban în ceea ce privește drepturile omului? Unde sunt acum acești birocrați de la Bruxelles? Să interzici oamenilor să iasă pe străzi, asta înseamnă fascism”, a subliniat Milanovici. VIDEO: