ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele croat Zoran Milanović a participat la comemorarea celei de-a 31-a aniversări a recunoașterii internaționale a Republicii Croația și a celei de-a 25-a aniversări a sfârșitului reintegrării pașnice a regiunii croate de la Dunăre la Vukovar, transmite Index.hr, citat de Știripesurse.

În cadrul evenimentului, președintele croat a afirmat că "Washingtonul și NATO duc un război prin proxy împotriva Rusiei prin intermediul Ucrainei. Și viceversa. Totuși, dacă nu ai un scop final, dacă nu ai un plan, atunci se ajunge ca în Afganistan", a declarat Milanović.

„Planul nu poate fi înlăturarea lui Putin. Planul nu poate fi sancțiunile. Este un nonsens. Nu vom obține nimic. Nu l-au înfrânt pe Milosevic nici măcar cu sancțiuni. Ei trec din război în război. Ce ar trebui să fim noi? Sclavii americanilor?", a adăugat el.