ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă în trecut președintele era întâmpinat cu aplauze și ovații de către sibienii care se aflau în Piața Mare, în timp ce acesta participa la slujbele găzduite de Biserica Romano-Catolică, de data aceasta, șeful statului a avut parte de mici manifestații și răbufniri din partea sibienilor, relatează Turnul Sfatului.

Trei protestatari l-au așteptat pe Klaus Iohannis în fața bisericii cu o pancartă pe care scria ”LA BISERICĂ ... DEGEABA”. Bărbatul care ținea mesajul nu a dorit să comenteze însemnătatea lui și nici nu a vrut să facă declarații pentru presă, scrie sursa amintită.

Totodată, în momentul în care Iohannis a sosit, alături de soția sa, în Piața Mare, o femeie le-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”. 

La ora evenimentului liderii PNL și cei ai PSD discutau la București ultimele detalii ale guvernării PNL-PSD, mai transmite Turnul Sfatului.

VIDEO: