ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, critică Parlamentul în urma votului de marţi prin care premierul Victor Ponta  nu poate fi urmărit penal pentru conflict de interese. 

Miercuri dimineaţa,Livia Stanciu a declarat, chiar pe treptele Consiliului Superior al Magistraturii, că parlamentarii au demonstrat că legea nu este la fel pentru toţi.

”Ceea ce s-a întâmplat în Parlament demonstrează că legea nu este egală pentru toți cetățenii României”, a spus Livia Stanciu.  
 
Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta cu 231 de voturi pentru și 120 împotrivă.

Procurorul general a cerut Camerei Deputaților aprobarea pentru începerea urmăririi penale a premierului Victor Ponta sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese.
 
Livia Stanciu este acuzată că, împreună cu Laura Codruța Kövesi ar fi orchestrat arestarea Marianei Rarinca.