ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am demnitatea mea de român și refuz să fiu umilit, mințit și furat de străini și trădători!

Prezent joi, 30 iunie, ora 17, Piața Constituției, apoi la benzinării iar la ora 19 în fața guvernului de 50 de bani! Prezent în organizarea poporului revoltat, un popor român care vrea să știe cum îi cheamă pe patronii cei mari ai companiilor ce au dublat prețul la pompă și ce averi au aceștia, un popor sărăcit care nu înghite filosofiile bâlbâite despre ”eficiența economică”, prețul pieței și profit, în condițiile în care cu o roată de la una dintre mașinile unui grangur din companii, care se plânge că dă faliment, îți poți cumpăra un apartament prin provincie.

Suntem în organizarea unui popor care acuză guvernul de lașitate, slăbiciune maximă și trădare! Ce fel de guvern este acesta care nu le poate ”tăia” din nasul profiturilor lor imense?

Se plâng miniștri pe de altă parte că nu pot micșora accizele pentru că nu există bani la buget? Vreți soluții pentru dublarea bugetului? Oare ce buget au clanurile interlope?

Ce buget se câștigă din prostituție, tâlhării, trafic de droguri, rețele de cerșetorie, trafic de persoane, cămătărie etc?

Ce buget au clanurile politice cu afaceri oneroase?

Care este bugetul provenit din retrocedările ilegale pe filiera grofilor UDMR? Ce sumă de bani au clanurile din zona Banatului care au pus mâna pe clădirile istorice din Timișoara?

Unde sunt prejudiciile recuperate din afacerile ilegale și din mită? Răspunsul corect la aceste întrebări nu dublează, ci triplează bugetul de stat.

Răspunsul corect și firesc nu ar fi eventuala reducere cu 50 de bani pe litru de combustibil, ci aducerea la 5 lei a acestuia. Răspunsul corect generează prețul corect, nu bâlbâieli, nu minciuni și mai ales nu sfidarea întregii țări!

Cei care pot, să-și ia o zi liberă de la serviciu, merită cu prisosință atât benzinarii cât și guvernul, un răspuns corect din partea noastră.

Plătim la benzinării cu bancnote mari și alimentăm de 50 bani, ideal de 75 bani, așteptând restul corect până la ultimul bănuț de la bancnota de 100 sau 200 lei de exemplu.

Dacă guvernul spune că 50 de bani contează, spunem si noi că si 1 ban primit rest contează, vedem dacă după 15 persoane mai au de unde domnii benzinari să ne dea rest. Apoi mergem la guvern să-i dăm cu 1 ban în față... valoarea lui.

Ne vedem pe 30 iunie. Impunem răspunsul, adică prețul corect!

VIDEO: