ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Victime ale vaccinului cad în direct, „ca muștele” - după cum s-a avertizat acum un an. ATENȚIE: VIDEO ȘOCANT (filmarea nu ne aparține și nu putem garanta pentru toate cazurile, cu excepția primului, care este clar)!
 
Prezentatorul de televiziune brazilian Rafael Silva a suferit un stop cardiac în timpul unei emisiuni în direct, la o săptămână după ce a primit vaccinul de rapel COVID-19, potrivit Covid World.

Prezentatorul și reporterul de televiziune Rafael Silva a fost spitalizat după ce a suferit un stop cardiac în timpul transmisiunii în direct de ieri la TV Alterosa. Silva prezentao știre când s-a prăbușit la pământ.

Tânărul de 36 de ani își primise rapelul cu doar o săptămână în urmă.

Camera de filmat a trecut rapid la niște imagini prefilmate, în timp ce acesta era îngrijit.

În vârstă de 36 de ani a fost transportat de urgență la spital după incident, unde a început să dea semne de ameliorare, potrivit producătorului TV Alterosa, Kadu Lopes:

"Răspunde la tratament și își mișcă mâinile și picioarele. Acest lucru este bun, potrivit medicilor.

Încă nu știm ce s-a întâmplat cu Rafael".

Silva va rămâne la terapie intensivă, iar marțea aceasta va fi supus unui nou set de examene medicale.

Săptămâna trecută, prezentatorul TV s-a lăudat pe rețelele de socializare că a primit rapelul. El a postat acest tweet pe 28 decembrie:

"Trăiască a treia doză. Îmi pare rău pentru cei care nu au această oportunitate. Vaccinurile salvează vieți".

Incidentul este un alt șoc pentru Brazilia, după ce scafandrul olimpic Ian Matos a murit la câteva luni după ce a primit vaccinul COVID și, mai recent, când celebrul cântăreț Cantor Maurílio a murit din cauza unor cheaguri de sânge la doar șase săptămâni după ce a primit a doua doză de vaccin.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews