ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un prezentator de top al BBC Springwatch a dezvăluit că a suferit un atac de cord "neașteptat", care l-a obligat să se retragă din emisiunea despre natură, relatează Daily Mail.

Iolo Williams, în vârstă de 61 de ani, s-a retras din emisiunea Springwatch de la BBC după ce a suferit complicații majore în urma operației de montare a unui stent într-o arteră.

Tratamentul presupune introducerea unui tub scurt, cu plasă de sârmă, care acționează ca o schelă, numit stent, pentru a lărgi și deschide arterele îngustate sau blocate care alimentează mușchiul cardiac.

Procedura vine cu riscuri, cum ar fi deteriorarea arterelor, reacții alergice și sângerări excesive, potrivit NHS.

Prezentatorul TV este pregătit să revină și va fi din nou în direct pentru un nou serial despre viața sălbatică, Winterwatch.

Dl Williams a declarat: "Am avut un atac de cord și a fost foarte neașteptat”.

'Mă mențin în formă, joc rugby de când aveam 45 de ani, alerg de două-trei ori pe săptămână'. 

I s-a introdus un stent în aprilie, dar complicațiile cu un cheag l-au forțat să se retragă din emisiunea preferată de iubitorii de natură.