ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cristi Tabără se făcea remarcat, în urmă cu mulți ani, pe micile ecrane, cu stilul său inconfundabil. Recent, jurnalistul a fost nevoit să țină o dietă strictă din cauza problemelor de sănătate, după cum relatează RomâniaTV.

Prezentatorul ar suferi de o boală incurabilă care îi afectează nu doar greutatea, ci întreaga existență, conform Cancan.ro: Sindromul Cushing.

"Sindromul Cushing apare în momentul în care organismul secretă cantități mari de cortizol o perioadă mai lungă de timp. Cortizolul, numit popular și „hormonul de stres” este secretat de glandele suprarenale, iar prezența să este stimulată de glanda hipofiză. Persoanele care au această boală sunt periculoase în special pentru ele însele. Înțelegând care sunt sursele bolii, noi că aparținători putem doar să ne temem pentru sănătatea celor deja diagnosticați. Persoanele diagnosticate cu acest sindrom, pot lucra în colectivitate, dar din punctul meu de vedere, din cauza faptului că obosesc foarte repede, rezultatele lor nu se vor ridică la nivelul dorit. Crizele pe care le pot avea pacienții sunt organice, iar în cazul în care alături de acest sindrom nu există tulburare de anxietate, atunci somatizările sunt rare” a declarat psihologul Radu Leca, conform sursei citate.
 
 „Despre mine… nu am să vă spun foarte multe. Poate doar faptul că nu sunt un personaj ușor de suportat, sunt veșnic prins cu câte ceva, uneori tipicar și perfecționist, om al regulilor (deși plin de greșeli, că mai toată lumea), cu tendințe de lider militarist. Mă descriu bine cuvintele Sfântului Apostol Pavel: «Nu fac binele pe care îl vreau, ci răul pe care nu îl vreau». Și, în completare, cuvintele sutașului Corneliu către Mântuitor: «Cred, Doamne, ajută necredinței mele! »”, a spus Cristi Tabără.