ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentatorul emisiunii Tonight Show, Jimmy Fallon, a declarat că a fost testat pozitiv la Covid, în ciuda faptului că e complet vaccinat, scrie revista People.

Prezentatorul Tonight Show, în vârstă de 47 de ani, a făcut anunțul într-o postare pe Instagram, luni, explicând că a primit rezultatele pozitive chiar înainte de Crăciun, în ciuda faptului că era complet vaccinat.

"Hei, băieți, în prima zi a vacanței de sărbători am fost testat pozitiv pentru Covid. Am fost vaccinat și rapelat, ceea ce m-a făcut suficient de norocos pentru a avea doar simptome ușoare", a scris el alături de o fotografie care îl arată stând singur în interiorul unei camere de testare, purtând o mască.

"Mulțumesc medicilor și asistentelor care muncesc din greu non-stop pentru ca toată lumea să fie vaccinată", a continuat el. "Mulțumesc NBC pentru că a luat atât de în serios protocoalele de testare și pentru că face o treabă excelentă".

"Și, de asemenea, vă mulțumesc că m-ați pus în camera de izolare ", a adăugat prezentatorul.
 
Jimmy Fallon