ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Evgheni Prigojin rămâne sub investigație în legătură cu rebeliunea de sâmbătă! Este anunțul de ultimă oră care vine din Rusia, după ce în weekend s-au dat asigurări că ancheta deschisă după ce liderul Wagner a descins cu trupele în Rusia e închisă, relatează Știripesurse.

Șeful grupării paramilitare ruse Wagner Evgheni Prigojin este vizat - în continuare - într-o anchetă a Serviciilor ruse de securitate (FSB) cu privire la ”răzvrătire armată”, scriu luni presa și agențiile ruse de presă, relatează AFP, citat de News.ro.

”Dosarul nu a fost închis, ancheta continuă”, declară o sursă din cadrul Parchetului General rus, citat de principalele trei agenții ruse de presă. În cadrul unui acord care a pus capăt unui marș Wagner căre Moscova, mercenarul-șef Prigojin urmează să se exileze în Belarus, iar trupele sale să se retragă în tabere, în schimbul abandonării urmăririi lor penale.