ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Evgheni Prigojin a refuzat să semneze un contract cu Ministerul rus al Apărării, după ce a fost înștiințat despre încetarea participării companiei sale de mercenari la „operațiunea militară specială” din Ucraina, a declarat presei președintele Comisiei pentru apărare a Dumei de Stat, Andrei Kartapolov, potriivt agenției ruse Tass, citată de Știripesurse.

Parlamentarul a reamintit că a fost luată decizia, cu câteva zile înainte de revolta lui Prigojin, ca "toate grupurile și unitățile care îndeplinesc sarcini de luptă trebuie să semneze un contract" cu Ministerul Apărării.

Toată lumea a început să ducă la îndeplinire această decizie, una absolut corectă. Toată lumea, cu excepția domnului Prigojin.

Apoi i s-a spus că, în acest caz, PMC Wagner nu va lua parte la operațiunea militară specială. Cu alte cuvinte, nu va exista nicio finanțare sau aprovizionare