ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai mulți români arată că s-au săturat de Minciuna Covid și campanie agresivă de vaccinare irațională și ilegală, cu tendințe certe de transformare în vaccinare obligatorie, anti-constituțională. Primarul comunei Șuletea din județul Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, și-a anunțut la rândul său opoziția tranșantă față de intenția încălcării unui drept conferit de Constituția României, legea supremă care guvernează statul român:
 

„Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! ” - a scris acesta pe contul său privat al unei rețele sociale.

 
Cristian Tamaș a luat atitudine împotriva obligativității vaccinării, arătând că serurile experimentale Covid nu sunt soluția magică pentru a scăpa de infectare, de vreme ce numeroși cetățeni vaccinați n-au fost protejați de vaccin și au făcut Covid-19, fapt recunoscut - cu jumătate de gură - și de INSP care, până de curând, întocmea rapoarte cuprinzând și numărul infectaților după vaccinare, precum și al decedaților cu Covid după vaccinare. Adăugând și numeroasele mărturii despre efectele adverse invalidante, edilul vasluian a tras concluzia corectă că nimeni nu trebuie constrâns să facă injecția Covid. Iată postarea lui:  
 
„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai ale acestui an și acum au fost diagnosticați cu Covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!

Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!!
 
Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze! Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!!
 
Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru...îmi iubesc țara, neamul și identitatea!!!”, a scris primarul Ciprian Robert Tamaș pe Facebook. Postarea de miercuri a strâns sute de reacții pozitive, comentarii și redistribuiri.

Declarația lui a determinat un adevărat linșaj din partea presei înregimentate guvernamental, precum Adevărul.ro, Ziare.com și alte publicații care au primit bani publici pentru „cântarea pandemiei”.
 
ActiveNews îți exprimă solidaritatea cu primarul din Șuletea,  județul Vaslui, domnul Ciprian Robert Tamaș (foto). El nu a făcut altceva decât să-și enunțe printr-un drept constituțional - libera exprimare - apărarea unui alt drept constituțional, care atestă că vaccinarea nu poate fi obligatorie.