ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Consilierii generali din Primăria Capitalei au aprobat un proiect pentru modernizarea bazelor sportive din București. S-au opus doar consilierii USR, dar cele 35 de voturi obținute de la PSD, ALDE, PNL și PMP sunt suficiente pentru demararea proiectului, transmite Primăria Capitalei, scrie Mediafax.

”La propunerea primarului general Gabriela Firea, majoritatea consilierilor generali din Consiliul General al Municipiului București, în afară de consilierii USR București, a aprobat un proiect de hotărâre menit să faciliteze modernizarea bazelor sportive din București. Astfel, au votat pentru consilierii partidelor PSD, ALDE, PNL și PMP, cele 35 de voturi fiind suficiente pentru aprobarea proiectului de hotărâre”, transmite Primăria Capitalei într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În sala de consiliu a fost prezent și Gică Popescu, consilier al primului ministru și coordonator al organizării Euro2020, președintele Federației Române de Tenis George Cosac și președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, care și-au declarat susținerea pentru proiectul necesar modernizării infrastructurii sportive din București, se precizează în document.

Cu toate acestea, ”USR a decis că politica primează în fața inițiativelor benefice pentru bucureșteni și nu au aprobat acest proiect”, se mai spune în comunicat.