ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis azi următorul mesaj de instigare la primire de mită și foloase necuvenite pe contul său de Facebook:

„Toți cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București. Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului.”

Cum Muzeul Groazei nu s-a înființat încă la București, una dintre piesele cele mai căutate va fi, cu siguranță, SINUCIGAȘUL. Sperăm ca vaccinații să mai aibă parte de bilete până la sfârșitul anului. Cât privește Circul, îl avem deja gratuit numai uitându-ne zilnic la „animalele” din „ringul politic”.