ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Timișoara se pregătește pentru Noua Ordine Mondială. Primarul neamț s-a însurat cu o doamnă din Republica Populară Chineză.”, a scris revoluționarul Marius Mioc.

EVZ oferă mai multe detalii: Primarul Fritz s-a căsătorit în secret, și spunem asta pentru că lucrurile au ieșit la iveală abia miercuri după amiază, prin prisma anunțului de intenție publicat Consiliul Local, și care a fost uitat la vedere. Conform anunțului, edilul a depus actele chiar în ziua în care Evenimentul Zilei publica știrea despre faptul că aleasa lui este însărcinată într-o lună avansată.

Miercuri la ora 20,00, primarul Timișoarei a transmis, pe Facebook, următorul mesaj. „De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”.

Sursele noastre indică faptul că actuala doamnă Fritz urmează să nască în luna septembrie. Încă nu se știe dacă va alege o maternitate timișoreană pentru acest lucru, mai afirmă EVZ, care oferă și documentul doveditor de mai jos.

Documentul confirmă acuzațiile legate de alegerea ilegală a lui Dominic Fritz ca primar al Timișoarei, în condițiile în care acesta nu are domiciliul în localitate, ci doar rezidența, ceea ce contravine legii electorale.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews