ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Timișoara se pregătește pentru Noua Ordine Mondială. Primarul neamț s-a însurat cu o doamnă din Republica Populară Chineză.”, a scris revoluționarul Marius Mioc.

EVZ oferă mai multe detalii: Primarul Fritz s-a căsătorit în secret, și spunem asta pentru că lucrurile au ieșit la iveală abia miercuri după amiază, prin prisma anunțului de intenție publicat Consiliul Local, și care a fost uitat la vedere. Conform anunțului, edilul a depus actele chiar în ziua în care Evenimentul Zilei publica știrea despre faptul că aleasa lui este însărcinată într-o lună avansată.

Miercuri la ora 20,00, primarul Timișoarei a transmis, pe Facebook, următorul mesaj. „De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”.

Sursele noastre indică faptul că actuala doamnă Fritz urmează să nască în luna septembrie. Încă nu se știe dacă va alege o maternitate timișoreană pentru acest lucru, mai afirmă EVZ, care oferă și documentul doveditor de mai jos.

Documentul confirmă acuzațiile legate de alegerea ilegală a lui Dominic Fritz ca primar al Timișoarei, în condițiile în care acesta nu are domiciliul în localitate, ci doar rezidența, ceea ce contravine legii electorale.