ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul New York-ului, Eric Adams și comisarul de poliție al orașului, Edward Caban, au fost încoronați ca maeștri masoni în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc la Gracie Mansion, reședința oficială a primarului, informează New York Post.

Templul masonic Prince Hall - cunoscut și sub numele de Francmasoneria afro-americană - a postat fotografiile evenimentului pe pagina sa de Facebook în weekend și a sărbătorit ascensiunea lui Adams.

"Frați și surori, astăzi am ținut o Mare Lojă ocazională cu ofițerii și frații din Marea Linie pentru prima dată în istorie la Gracie Mansion", se arată în postare.

Șeful de departament al NYPD, Jeffrey Maddrey, a fost, de asemenea, "ridicat" la rangul de Maestru Mason în timpul ceremoniei.

Loja masonică Prince Hall are multiple legături cu NYPD.

Kevin Wardally, șeful biroului de afaceri interguvernamentale al NYPD, este unul dintre ofițerii lojii, un mare junior warden.

Clubul Square Club al NYPD este, de asemenea, o organizație masonică recunoscută. Adams este un căpitan pensionar al NYPD.

"Rezultatul acestei ocazii speciale a făcut ca primarul orașului New York, onorabilul Eric Adams, comisarul de poliție Edward Caban și șeful departamentului, Jeffrey Maddrey, să fie ridicați la rangul de maestru mason", se arată în postarea de pe Facebook.

Printre ceilalți "frați" ridicați s-au numărat deputatul Gary Pretlow (D-Mount Vernon) și Tony Hebert, care lucrează în biroul de afaceri comunitare al primarului.

Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă interzic membrilor lor apartenența la această organizație ocultă.