ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul Municipiului Târgu Mureș, Soos Zoltan, a declarat intr-un interviu că la anul va dedica în centrul orașului un colțișor și pentru români, unde iluminatul va fi albastru, deoarece ei nu au apreciat centrul împodobit cu stil și eleganță, în schimb iubesc culoarea albastră. Tot în această ordine de idei și țiganii ar avea un colțișor sau ar putea chiar să împodobească bradul, afirmă edilul (video sus).

Același primar maghiar a explicat, joi, 29 ianuarie 2021, cum își va aduce echipa sa maghiară în Primărie. Primarul Soós Zoltán a prezentat noua organigramă a Primăriei Târgu Mureș. Conform acesteia anumite posturi vor fi desființate și se vor crea altele noi, transmite canalul 24 Mureș. Inteligența l-a făcut însă să explice cu numai câteva zile în urmă ca are în plan să-și aducă în primăria propria echipă de campanie (video mai jos).