ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patriarhul României, a primit miercuri, la Reședința patriarhală, vizita Alteței Sale Regale, Principesa Moștenitoare Margareta. Aceasta a exprimat dorința Casei Regale de a realiza mai multe acțiuni filantropice.

În cadrul întrevederii, Custodele Coroanei a vorbit cu Părintele Patriarh Daniel despre strânsa colaborare existentă între Biserică și Casa Regală și despre acțiunile sociale desfășurate în parteneriat.

Alteța Sa Regală a fost însoțită în vizita întreprinsă la Reședința patriarhală de soțul ei, Principele Radu al României.

Conform declarațiilor oferite pentru Radio Trinitas, Principesa Margareta a discutat cu Patriarhul Daniel și despre unele proiecte filantropice viitoare în colaborare cu Patriarhia Română: „Am discutat despre ce putem face pentru oamenii săraci. În ceea ce privește filantropia, de mult timp am realizat diverse lucruri împreună cu Biserica, cum e normal, dar vrem să facem mai mult”, a spus ASR Principesa Moștenitoare Margareta.

Patriarhul României a ofierit Alteței Sale o icoană cu chipul Maicii Domnului și al Sfintei Ana – copie a celei de la Mănăstirea nemțeană Bistrița.

„Oferim această icoană ca semn de prețuire pentru întreaga familie regală, dar în mod deosebit ca aducerea aminte de Regina Ana. Dumnezeu să o odihnească cu drepții!”, a spus la Patriarhul Daniel.