ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai mare copil al regelui norvegian, prințesa Martha Louise, se va căsători vara viitoare cu partenerul ei de la Hollywood, șamanul autoproclamat Durek Verrett, informează Upday.

Regele Harald al V-lea a declarat că familia sa este "încântată să îi ureze bun venit" domnului Verrett, care este din California și susține că este șaman de a șasea generație.

Prințesa norvegiană își poate urmări strămoșii până la regina Victoria a Marii Britanii.

Cuplul, care a făcut un turneu în țară în 2019 sub numele de "Prințesa și șamanul", a creat valuri în Norvegia cu credințele lor alternative.

Nunta va avea loc pe 24 august în Geiranger, localitate apreciată pentru peisajele sale tipic norvegiene, printre munți și fiorduri.
 
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se va... | News.ro
 (prințesa Martha Louise și Durek Verrett)
 
Radioul de stat NRK a precizat că Verrett se va muta în Norvegia.

Și, deși se va alătura familiei regale, nu va avea un titlu.

Deși prințesa Martha Louise este primul copil al regelui Harald al V-lea, fratele ei, prințul moștenitor Haakon, care este cu doi ani mai tânăr decât ea, îi va succeda tatălui său în funcția de rege.

Constituția norvegiană a fost modificată în 1990 pentru a permite ca primul născut, indiferent de sex, să aibă întâietate în linia de succesiune.

Cu toate acestea, nu a fost făcută retroactiv, ceea ce înseamnă că Haakon rămâne primul în linia de succesiune la tron.

Cel mai mare copil al lui Haakon, prințesa Ingrid Alexandra, va urca într-o zi pe tronul norvegian.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews