ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prințesa vaccinată a Thailandei, Bajrakitiyabha, ar fi murit subit, la doar 44 de ani, în timp ce alerga, pe 14 decembrie 2022. Încercările de resuscitare nu ar fi avut succes, au fost primele știri venite inițial. Ulterior s-a aflat că aceasta ar fi fost stabilizată.

Prințesa Bajrakitiyabha a Thailandei s-ar afla acum într-o stare stabilă după ce a fost spitalizată din cauza unei probleme cardiace subite, a anunțat joi palatul regal thailandez într-un comunicat.

Declarația a precizat că prințesa, în vârstă de 44 de ani, și-a pierdut cunoștința miercuri dimineața devreme în provincia nord-estică Nakhon Ratchasima, unde a fost tratată la un spital local.

Ulterior, ea a fost transportată cu elicopterul la Bangkok după ce starea ei s-a stabilizat și a fost supusă joi unui tratament la spitalul Chulalongkorn din Bangkok.

Atacul de cord a fost destul de grav pentru că prințesa și-a pierdut cunoștința. Evenimentul s-a petrecut în timp ce ea își antrena câinele pentru un campionat organizat de armată, a precizat palatul.

Prințesa Bajrakitiyabha este fiica cea mai mare a regelui Maha Vajiralongkorn, deși nu este următoarea în linia de succesiune la tron, deoarece coroana este transmisă mai întâi moștenitorilor de sex masculin.

Ea este fost ambasador al Thailandei în Austria și a lucrat la o serie de proiecte cu Organizația Națiunilor Unite, inclusiv pentru a milita pentru drepturile femeilor.

Cum e posibil ca o persoană atât de tânără, care în mod clar beneficiază de cele mai bune îngrijiri medicale, să fie astfel afectată, se întreabă Steve Kirsch..

Aceste evenimente au repercusiuni uriașe pentru monarhia thailandeză, deoarece se presupunea că Bajrakitiyabha trebuia să fie următorul monarh sau va fi regentă pentru fratele ei vitreg mai mic, Dipangkorn, care suferă de autism și nu va putea să domnească singur. Este foarte probabil ca șli acesta să fie o victimă a vaccinării.

Monarhul thailandez este cunoscut ca un susțintor al vaccinării. Liderul opoziției a fost sancționat cu crima de lezmajestate după ce a comentat că regele profită de vaccinare pentru a-și consolida popularitatea.
 
 
 
 
Imagine