ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După două zile în care protestele din centrul Bucureştiului s-au desfăşurat fără evenimente majore, în ciuda numărului tot mai mare de oameni, se pare că situaţia ar putea să se schimbe. Într-un anunţ făcut public azi, suporterii Stelei susţin că au fost plătiţi oameni care vor încerca să provoace probleme în mulţime, iar vina va fi dată ulterior pe suporteri, scrie prosport.ro.

”Am aflat din surse sigure că au fost plătite anumite persoane care să agite spiritele în seara asta la Universitate. Mare ATENŢIE, vina va fi dată pe suporteri, totul pentru a distruge acest protest. Fiţi uniţi, nu răspundeţi la provocări şi înţelegeţi că suporterii au fost şi în ultimele două zile în stradă şi nu s-a întâmplat nimic”, anunţă Peluza SUD Steaua pe un cont de facebook.

Galeriile principalelor echipe bucureştene, Steaua şi Dinamo, şi-au făcut apariţia în fiecare dintre cele două seri consecutive de protest. Chiar dacă au ieşit în evidenţă prin mesajele scandate, unele cu rădăcini de pe stadioanele de fotbal, aceştia nu au provocat niciun fel de incident violent şi s-au comportat exemplar şi faţă de reprezentanţii Jandarmeriei, precizează ProSport.