ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul USR de la Bacău, Lucian Viziteu, a ajuns din nou subiect de glume la nivel local. Controversatul edil local este criticat pentru cheltuielile făcute în oraș cu ocazia Crăciunului, potrivit RTV.

Prefectul Lucian Bodgănel  din partea partidului social democrat pe de altă parte, a găsit un moment oportun  de a face glume pe seama acestuia, atrăgând atenția asupra bradului instalat în centrul orașului. După cum se poate vedea în poza de mai jos, acesta era instalat cât se poate de strâmb. 
 

Cu acest prilej el a amintit într-o tentă mai serioasă problema rozătoarelor care nu se pretează la un târg de Crăciun ce va fi organizat în Piața Tricolorului. 
 
Lucian Bogdănel a încărcat o imagine sugestivă:
 
 „Râdem, glumim, dar una peste alta, renuțul Moșului are buletin de Bacău și a venit să se convingă cu propriii ochi de ‘minunea’ cu bradul strâmb instalat, în centrul orașului, de administrația Viziteu USR PNL.

Vorba aia, un brad strâmb îl mai îndrepți, dar o administrație (atât de șuie) trebuie morțiș trimisă acasă!

P.S. – Îmi amintesc cum, prin 2019, Viziteu și trotinetiștii săi urlau că sunt otrăviți copiii Bacăului de capcanele anti-șobolani dispuse în diverse locuri din oraș. Azi, cu oamenii ‘noi’ la timonă, șobolanii au pus stăpânire pe oraș, chiar dacă plătim cu fonduri publice îndestulătoare un serviciu de leneși din Primărie, SMUP, care ar trebui să se ocupe și cu stârpirea rozătoarelor”, a scris prefectul.