ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Cârstea a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un AVC masiv, urmat de mai multe pneumonii. Fosta cântăreață, stabilită în America, a stat în spital mai mult de două săptămâni, în stare gravă, și nimeni nu a știut detalii despre starea sa de sănătate, informează Cancan.

„Mă simt foarte bine, având în vedere prin ce am trecut. Fac tratament, iau tot felul de medicamente, zilnic, până îmi voi reveni complet.

La pat nu am stat deloc. Din contră, e recomandat să fac multă mișcare, doar că obosesc foarte repede. Ieri am făcut testul de mers, ca să măsoare nivelul de oxigen, cât respir, în timp ce fac efort.

Mănânc foarte ușor, mai mult salate…Trebuie să fac mișcare. De fumat nu mă mai pot apropia, am deja patru luni de când m-am lăsat. Chiar a fost grav, nu mai puteam respira”, a declarat Elena Cârstea.

„Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam.

Am răcit, aici vremea e umedă. Am făcut mai multe pneumonii…Iar ultima oară, a fost grav, am stat mai bine de două săptămâni la Urgențe. AVC -ul l-am făcut înainte, nu am știut că l-am avut, am aflat după. Doar că ajunsesem să nu mai pot merge.

Acum mă deplasez cu un baston plin de swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb să mă asortez…

Toată toata luna aprilie voi face teste. Merg la piscină zilnic, fac terapie ca să îmi revin”, a adăugat Elena Cârstea.