ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grup de medici și oameni de știință cu pregătire medicală solidă a intentat un proces împotriva Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA), încercând să obțină datele „pe care s-a bazat FDA pentru a autoriza vaccinul Pfizer”, arată LifeSiteNews.

Într-un proces intentat pe 16 septembrie la Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul de Nord din Texas, un grup de medici și oameni de știință, denumit „Public Health and Medical Professionals for Transparency” (PHMPT - Profesioniști din domeniul sănătății publice și al medicinii care promovează transparența), a dat în judecată Administrația pentru Alimente și Medicamente, pentru a obține „datele și informațiile” pe care aceasta le-a folosit pentru a justifica aprobarea injecției experimentale Covid de la Pfizer, întinate de avorturi (linii celulare provenite din fetuși avortați).

„Comunitatea medicală și științifică și publicul larg sunt foarte interesați să examineze datele și informațiile care stau la baza aprobării de către FDA a vaccinului Pfizer”, se arată în proces.

„Examinarea acestor informații va soluționa dezbaterea publică actuală privind corectitudinea procedurii de verificare derulate de FDA”, se mai arată în proces. „Publicarea acestor date ar trebui, de asemenea, să confirme concluzia FDA că vaccinul Pfizer este sigur și eficient și, astfel, să crească încrederea în vaccinul Pfizer”. 

Deoarece FDA este o agenție guvernamentală, acest demers juridic îi reamintește instanței că publicul are dreptul de a obține și de a consulta toate datele FDA, în conformitate cu Legea privind libertatea de informare.

Organizația PHMPT, în rândurile căreia se află zeci de profesioniști apreciați, precum: Dr. Harvey Risch, epidemiolog la Yale, Dr. Aaron Kheriaty, director al departamentului de etică medicală din cadrul Universității din California, și distinsul cardiolog Dr. Peter McCullough, au informat instanța că FDA le-a respins cererea formulată la 9 septembrie în baza Legii privind libertatea de informare, prin care solicitau urgentarea furnizării informațiilor, susținând că grupul „nu a demonstrat o nevoie imperioasă care să implice o amenințare iminentă la adresa vieții sau a siguranței fizice a unei persoane”. 

Criticând logica FDA, avocatul grupului, Aaron Siri, a scris un articol în care afirmă: „Transparența cere ca FDA să dezvăluie imediat datele pe care s-a bazat pentru a autoriza vaccinul Pfizer. Nu mâine. Astăzi”. 

„Oamenii de știință, profesioniștii din domeniul sănătății și fiecare persoană din această țară, în special cele care sunt obligate să primească acest produs, ar trebui să aibă acces la aceste date acum”, a adăugat el. 

În procesul propriu-zis se arată că, din moment ce vaccinurile, ale căror studii clinice nu se vor finaliza mai devreme de 2023, au fost „impuse oamenilor din întreaga țară de către guvernul federal, administrația locală, angajatori publici și privați, universități, școli și diverse alte instituții”, este de o urgență majoră ca aceste date să fie publicate și diseminate publicului larg. 

Accentuând importanța publicării informațiilor de către FDA, Siri le reamintește oamenilor că, în timp ce guvernul federal „a impus vaccinul Covid-19 de la Pfizer unui număr de milioane de americani”, acesta i-a oferit companiei Pfizer „imunitate financiară totală pentru vătămările provocate de acest produs”.

„Deci, nu poți spune nu, nu poți da în judecată pentru vătămare și nu poți consulta datele care stau la baza afirmației guvernului că produsul este sigur și eficient”, a scris Siri. 

„Unii ar putea descrie o astfel de conduită ca fiind autoritară. Desigur, o astfel de afirmație ar fi probabil cenzurată”, a adăugat acesta. 

Potrivit Sistemului de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri din America (VAERS), co-administrat de FDA și de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), au existat peste 16.000 de raportări de decese cauzate de vaccinul Covid-19 de la lansarea acestuia în 2020. Asta înseamnă cu 5.000 de decese mai mult decât cele înregistrate din 1990 încoace pentru toate celelalte vaccinuri la un loc.  

Potrivit avocatului american Thomas Renz, a cărui echipă a analizat datele privind vaccinul Covid-19 și a luat mărturiile sub jurământ ale unor avertizori de integritate din cadrul guvernului, datele VAERS actuale sunt afectate de un factor de subraportare de cel puțin cinci. 

Cu această descoperire, Renz concluzionează cu convingere că vaccinurile experimentale Covid-19, întinate de avorturi, au provocat, conform unei estimări prudente, 45.000 de decese numai în America, ceea ce amplifică nevoia de transparență publică din partea FDA. 

Conform procesului intentat de PHMPT, „FDA însăși” recunoaște, în conformitate cu Codul de reglementări federale, că, „după ce o autorizație a fost emisă, următoarele date și informații din dosarul produsului biologic sunt imediat disponibile pentru a fi făcute publice”. 

În cadrul acțiunii în instanță se afirmă că, având în vedere impunerea obligativității și a faptului că a treia doză ar putea deveni o condiție pentru „vaccinarea completă”, FDA ar trebui să își respecte propriile protocoale privind transparența, precum și prevederile Legii privind libertatea de informare, chiar și numai pentru a recâștiga încrederea publicului.

Definiția "transparenței" include, literalmente, "accesibilitatea informațiilor". Așadar, atunci când FDA refuză o cerere de accelerare a publicării acestor date provenind din partea unui grup de oameni de știință cu înaltă acreditare de la universități importante din întreaga țară, este aceasta transparență?”, se întreabă Siri.

„Dacă FDA este preocupată de transparență, de ce este nevoie de un proces federal pentru a obține în timp util aceste date?”.