Sute de oameni  oameni au celebrat-o duminică, la Brașov,  pe Fecioara Maria, patroana spirituală a oraşului. 

La procesiunea religioasă au participat mii de credincioşi. Una dintre bisericile oraşului a primit în dar o icoană din marmură şi foiţe de aur de la călugării mănăstirii Meteora din Grecia, informează TVR.

Biserica Sfânta Treime din Schei a fost plină. Credincioşii s-au rugat pentru sănătate dar au vrut să vadă şi crucea de binecuvântare a părintelui Arsenie Boca oferită cadou bisericii în urmă cu 69 de ani.

La procesiunea dedicată Naşterii Maicii Domnului a fost purtată icoana din mozaic în stil bizantin maica Domnului Rugătoare realizată timp de şase luni în atelierele Mănăstirii Meteora.

Fecioara Maria a fost aleasă ocrotitoarea oraşului Braşov în 2010, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.