ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestatarii din Piața Universitate, organizați de „Starea de Libertate” și colaboratorii acesteia, au redactat pe 3 aprilie 2021 o listă a revendicărilor pentru care militează, la o săptămână de când ies în stradă și de când Guvernul nu a dat înapoi în privința restricțiilor. Recomandăm spre luare aminte Punctul 7 al Proclamației de la București. Republicare în seria REMEMBER PLANDEMIA. VIDEO și TEXT:

 
Proclamația pentru Libertate

Lista de revendicări a protestatarilor (prin ONG-urile semnatare)

CEREM:

1. Încetarea tuturor restricțiilor și a stării de alertă. Implicit - eliminarea obligativității măștii, revenirea la învățământ față către față

2. Abrogarea legii carantinei (Legea 55/2020 ) care îi dă drepturi dictatoriale lui Raed Arafat

3. Renunțarea la politicile sanitare bazate pe obligativități și trecerea la cele bazate pe recomandări, care respectă libertatea individuală, protejarea celor vulnerabili prin oferirea de servicii și facilități, plus program național de profilaxie. În această ordine de idei cerem:

- Retragerea proiectului legii vaccinării obligatorii, PLx 399/2017
- Respingerea Pașaportului de vaccinare, instrument de presiune și segregare socială pe criterii medicale
- Anularea ordonanței de urgență care desființează malpraxisul adoptată luni, 29 martie 2021

4. Eliminarea oricăror interferențe ale diferitelor organisme ale statului cu Biserica și cu libertățile religioase

5. Cerem ca Ministerul Sănătății și Colegiul Medicilor să accepte schemele de tratament aplicate cu succes atât de medici români cât și de medici străini, independent de recomandările OMS și redeschiderea spitalelor în vederea asigurării serviciilor medicale pentru bolnavii cronici

6. Cerem să înceteze executarea necondiționată a ordinelor OMS (organizație aservită BigPharma) de către Ministerul Sănătății, precum și o analiză a deciziilor OMS în vederea continuării, condiționate sau nu, a colaborării cu această organizație.

7. Demiterea și anchetarea tuturor celor responsabili pentru situația actuală, prin comiterea de abuzuri, acte de terorism mediatic, fraude, mascarea conflictelor de interese, crime împotriva umanității, terorism de stat, trădare conform art 394-398 din Codul Penal, răspândire de informații false. (Printre aceștia se numără: Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Florin Cîțu, Vlad Voiculescu, Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Marcel Vela, Lucian Bode, Valeriu Gheorghiță, Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Carmen Dorobăț ș.a.).

Întrucât suntem perfect conștienți că acestea reprezintă doar soluții de moment, cerem imperativ:

8. Schimbarea mecanismului electoral prin adoptarea unei noi legi electorale, bazată pe principii de transparență, competență și reprezentativitate reală, și care să mute centrul de putere dinspre partide înspre comunități.

9. Alegeri anticipate organizate pe baza acestei noi legi electorale, care să asigure astfel schimbarea întregii clase politice actuale, dovedită în cea mai mare parte a fi incompetentă, vândută și slugarnică față de interesele străine.

10. Elaborarea în cel mai scurt timp a unei Strategii de restaurare și dezvoltare națională, care să scoată țara din dezastrul produs de incompetența și inconștiența clasei politice trădătoare.
 
Proclamația pentru Libertate este semnată de mai multe ONG-uri, printre care se numără:
 
 • Starea de Libertate     
 • Calea Neamului  
 • Pro Decizii Informate
 • Frăția Ortodoxă
 • Bucovina Profundă
 • Asociatia Europa Veche   
 • Fundația Pentru Oameni
 • FOR Forumul Organizațiilor pentru România
 • Asociația ASCIOR
 • Asociația Scut Botoșănean
 • Asociația Straja Carpaților

și alții, pentru că lista rămâne deschisă, după cum au anunțat organizatorii care au declanșat și o