ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorul general al statului Michigan, democrata Dana Nessel, va solicita sancțiuni împotriva lui Sidney Powell și a altor avocați, pe motiv că ar fi prezentat în mod intenționat „date eronate” legate de presupusa fraudare a alegerilor prezidențiale din SUA, potrivit The Blaze

Făcând declarații de presă marți, procuroarea generală a mai spus că intenționează și să verifice cheltuielile de judecată și să depună plângeri la comisia de disciplină pentru procurori, a relatat the Detroit News

Ea se va alătura Orașului Detroit și unui procuror din Comitatul Wayne, Robert Davis (fost condamnat pentru deturnare de fonduri, actualmente angajat de un funcționar public pe postul de consilier juridic), în încercarea de a obține sancțiuni împotriva avocaților care i-au reprezentat pe republicani în procesele care au vizat inversarea rezultatului alegerilor. 

Președintele Donald Trump a pierdut statul Michigan în favoarea lui Joe Biden cu o diferență de 154.000 de voturi. După alegeri, Powell și alții au făcut acuzații de fraudă electorală pe scară largă și au intentat o serie de procese prin care încercau să-și demonstreze acuzațiile în instanță și să împiedice validarea alegerilor. Eforturile lor nu au reușit să determine o reevaluare a situației.