ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți procurori și polițiști sunt audiați joi la sediul SIIJ în cazul Alexandrei Măceșanu, ultima victimă a criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, anunță Antena3.

Pe lista celor audiați se află Liviu Vasilescu, procurorul de la DIICOT Craiova, dar și Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal și soția acestuia, Violeta Mirea, care era comisar-șef la Secția de Poliție Osica de Sus și avea în surbordine postul de Poliție de la Dobrosloveni.

La sfârșitul lunii trecute, procurorii din cadrul SIIJ au dispus începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acționat/nu au acționat în contextul cercetărilor care s-au desfășurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt. 

Tot joi, Elena Dincă și copiii lui Gheorghe Dincă sunt așteptați la audieri la DIICOT București în jurul prânzului. Avocatul familiei Luizei a cerut ca soția lui Gheorghe Dincă să fie anchetată pentru complicitate.