ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia judiciară a Camerei Reprezentanților din SUA va audia „victimele" politicilor procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg (cel care îl anchetează pe Donald Trump), în timpul unei audieri care va avea loc săptămâna viitoare la New York, informează NY Post, potrivit Știripesurse.

O sursă a declarat pentru The Post că audierea va examina "criminalitatea galopantă din New York și victimele lui Alvin Bragg". 
 
Republicanii l-au acuzat pe Bragg că a fost blând față de criminalitatea convențională, în timp ce a îmbrățișat o „teorie juridică” nouă pentru a intenta primul proces penal împotriva unui fost președinte.

Nu este clar dacă președintele comisiei, Jim Jordan, îl va invita pe Bragg la audieri, dar o sursă a declarat pentru The Post că această inițiativă nu a fost exclusă. Sursa a spus că se așteaptă ca „victimele" "eșecului de a urmări penal" al lui Bragg să fie martori, deși nu a fost în măsură să prezinte lista de martori așteptați.
 
Conform sursei citate, înainte de a urmări punerea sub acuzare a lui Trump, Bragg, un ales democrat, a redus gravitatea acuzațiilor împotriva multor infractori.
 
Astfel, De la 1 ianuarie 2022, când a preluat funcția, până la sfârșitul lunii noiembrie, Bragg a retrogradat 52% din cazurile de infracțiuni la infracțiuni minore, a relatat The Post.