ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care a stat până la ora 6 dimineața pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă,  a fost pus sub învinuire de secția specială pentru magistrați, după mai multe cercetări, anunță Antena3.
 
Printre cei acuzați se află și comisarul șef Violeta Mirea, soția fostului șef al Poliției Caracal care are calitatea de suspect în dosar.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal și care nu ar fi permis agenților de poliție să încalce mandatul de percheziție și să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcție.

 

Procurorii Secției pentru anchetarea magistraților au deschis un dosar in rem în cazul Caracal, faptele cercetate fiind abuz în serviciu, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anterior, procurorii DIICOT au anunțat că au disjuns dosarul Caracal și au transmis către Secția de investigare a infracțiunilor din justiție cauza care vizează neglijență în serviciu, în privința apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra Măceșanu la 112.