ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steve Albini - icon-ul rock și legendarul producător muzical - a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, transmite Realitatea.

Potrivit Pitchfork, Albini a decedat din cauza unui atac de cord la Electronic Audio - studioul său de înregistrări din Chicago.

 Moartea sa a fost confirmată de membrii personalului studioului. Albini a fost liderul unor trupe underground precum Shellac, Big Black, Rapeman și Flour. 

El a devenit cunoscut ca producător al unor albume majore precum „In Utero” al trupei Nirvana, „Surfer Rosa” al trupei Pixies, „Rid of Me” al lui PJ Harvey, „Journal For Plague Lovers” al trupei Manic Street Preachers și multe altele.

Shellac a anunțat recent „To All Trains”, primul lor album în 10 ani, care urmează să fie lansat săptămâna viitoare (pe 17 mai), și de asemenea se pregăteau să înceapă un turneu.