ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesoara Emilia Corbei din cadrul Școlii Gimnaziale Scoarța, județul Gorj, internată în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Nr. 1 Craiova cu o boală cu o evoluție nefastă foarte rapidă, a încetat din viață sâmbătă dimineață, semnalează pagina Moarte Subită.

Pentru îndrăgita profesoară a fost făcut un apel public în care cetățenii erau rugați să doneze sânge, însă din păcate, cadrul didactic în vârstă de 48 de ani s-a stins pe patul de spital, informează presa locală.

Tristul anunț a fost făcut chiar de către elevi profesoarei de la Scoarța:

„Cu durere în suflet am aflat în această dimineață tragica veste cum că doamna Emilia Corbei s-a stins din viață! Pe lângă faptul că ne-a fost o dirigintă exemplară 4 ani de zile în școala generală, ne-a fost totodată ca o a doua mamă pentru fiecare dintre noi! Vă mulțumim că ne-ați fost alături când am avut nevoie, ne-ați ascultat, și cel mai important, mulțumim că ne-ați format ca persoane! Veți rămâne veșnic în amintirea noastră! Drum lin către ceruri! Dumnezeu să vă odihnească în pace”, au transmis foști elevi ai profesoarei.

Profesoara Emilia Corbei lasă în urmă un soț și un copil mic. La fel, un soț și un copil mic, a lăsat în urmă și Oana Mocanu din Roman. Conform informațiilor disponibile online aceasta a murit subit tot ieri, în casă, după ce s-a întors de la serviciu. Avea 44 de ani.