ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O profesoara de Limba Engleza este folosita pe post de obiect sexual de mai multi elevi ai scolii din Pietriceaua. Profesoara este batjocorita si umilita in ultimul hal, fiind atinsa pe fata si corp si impinsa de colo-colo, in simulari de acte sexuale, reclamă publicația Prahova Online.

In timp ce doi-trei baieti se duc peste profesoara la tabla si simuleaza pozitii sexuale cu aceasta, ceilalti colegi ii incurajeaza, in timp ce filmeaza intreaga scena. Este vorba de „copii” de 13-14 ani.

In imagini se observa cum profesoara, inconjurata de derbedei, isi sterge lacrimile discret, incercand sa nu-i anime pe atacatori printr-o riposta puternica.

Citiți și STIMULAT DE ANIMAȚII VIOLENTE. Elevul de la Colegiul Ion Creangă care și-a atacat profesoara de japoneză cu un cuțit, reținut pentru tentativă de omor: A SIMȚIT ”NEVOIA” SĂ OMOARE. Dan Negru: Exmatriculați loazele din școli! Redați-le puterea Profesorilor

„Scoala din Pietriceaua este condusa de o anume directoare Stoica si suntem extrem de curiosi daca domnia sa are habar ce se intampla in clasele pe care le obladuieste. La fel de curiosi suntem si de reactia Inspectoratului Scolar Prahova vis-a-vis de aceasta directoare care, din cate am inteles, ocupa functia fara sa fi fost admisa la concurs.”, scrie presa locală

Am ales să nu prezentăm imaginile umilitoare pentru profesoara Ana Maria Teleanu dar asteptam cu interes o reactie rapida a ISJ și Poliției Prahova.

Dezastrul „România Educată” se dezlănțuie, iată, la toate nivelele.

Vedeți și Pelerinul Român: Fiii corporațiilor sau fiii Lui Dumnezeu? Școala cuțitului la gât sau școala sabiei Duhului Lui Hristos?