ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Laura Cojocaru a murit la vârsta de 63 de ani. A predat la catedra de atletism a Liceului cu Program Sportiv (LPS) în calitate de antrenor și profesor. Era angajața liceului încă de la înființare, informează Botoșăneanul.
 
Inspectorul școlar general, Bogdan Suruciuc a transmis un mesaj public de condoleanțe:

„Din nou, sistemul educațional botoșănean suferă o mare pierdere. Am aflat astăzi, cu mare tristețe despre plecarea în lumea celor drepți a doamnei profesor Laura Cojocaru de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani.

A plecat fulgerător la vârsta de doar 63 de ani fără a mai avea posibilitatea să se bucure de anii liniștiți de pensie, după o carieră extraordinară în care a contribuit la întregirea palmaresului de medalii al unității de învățământ.

Oameni extraordinari precum doamna Laura Cojocaru sunt rari, iar valoarea lor inestimabilă. Din punctul meu de vedere a fost profesorul și antrenorul de atletism cu cele mai bune rezultate naționale și internaționale, la nivel județean. Angajată la LPS încă de la înființare, în anul 1990, doamna profesor și-a dedicat întreaga viață carierei profesionale. O plângem noi, colegii din sistem dar îi deplâng plecarea prematură și miile de persoane care i-au fost elevi.

Rămas bun, doamnă profesoară. Lăsați în urma dv. o moștenire valoroasă care vă va menține memoria vie. Condoleanțe familiei îndurerate!”.