ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Emil Olteanu, conferențiar în cadrul Facultății de Informatică și Inginerie din cadrul Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, s-a stins din viață, anunță Alba24.

Anunțul a fost făcut de conducerea Facultății, pe Facebook:

„Colectivul Facultății noastre își exprimă regretul la plecarea prematură dintre noi a celui care a fost conf. univ. dr. Emil Olteanu.

Unul dintre primii membri ai colectivului nostru, pionier în dezvoltarea învățământului superior în domeniul Informatică la Universitatea albaiuliană, dl. Emil Olteanu a fost un coleg apreciat, un dascăl îndrăgit de studenți și un membru valoros al comunității noastre academice.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și sincere condoleanțe familiei!”
 
Soția lui Emil, de profesie medic de familie, a postat pe Facebook următorul mesaj:
 
Ar putea fi o imagine cu floare și text care spune „o inimă mare a încetat sa mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer. Cu adâncă durere, familia îndoliată anunță trecerea la cele veșnice a celui mai iubit soț, tată, bunic, Conferențiar Doctor Olteanu Emil. ÎI vom conduce pe ultimul drum miercuri, 21 decembrie ora 13:00, la Cimitirul Municipal Corona”

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare și în aer liber

Conform Universității 1 Decembrie din Alba Iulia, procentul de vaccinare în data de 05.11.2021 era de 77%. Asftel, din totalul de 320 de angajați, 246 erau vaccinați anticovid până la data respectivă.