ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul senator PNȚCD Corneliu Turianu, ex președinte al Tribunalului București, membru al CNSAS, lansează un atac dur la adresa homosexualilor și a celor care invocă legislația europeană pentru apărarea drepturilor comunității gay. Judecătorul Corneliu Turianu consideră că homosexualii se bucură de toleranță în România și ca țara noastră nu poate fi sancționată "pentru că nu permitem unei comunități de câteva sute de persoane să-și facă mendrele în public".

Într-un text publicat pe blogul său, profesorul Corneliu Turianu amintește că  România riscă să fie supusă de către Consiliul Europei unei noi și păguboase monitorizări din cauza "bazaconiei" privind pretinsa persecutare a homosexualilor de la noi din țară.

"Să lămurim lucrurile o dată pentru totdeauna. Dacă vrem musai să ne mângâie Europa pe creștet, atunci să constituim un departament guvernamental pentru așa-zișii „gay” și să smulgem procente din bugetele învățământului și sănătății pentru a crea un fond național pentru promovarea homosexualității. La câți copii ai străzii și tineri amărâți avem, pedofilii și homosexualii din întreaga lume vor da, cu siguranță, năvală în noul paradis sexual al Europei. Și dacă asta înțelege și domnul Remus Cernea prin „racordare la legislația europeană”, atunci să mai pună Domnia sa de un „pachet”, că tot este expert, și să rezolve totul printr-o singură ordonanță: legalizarea drogurilor, ca în Olanda, acceptarea căsătoriilor dintre homosexuali și – de ce nu? – sfera relațiilor zoofile, ca să nu mai schimbăm apoi legislația după cum au chef unii sau alții", scrie profesorul Corneliu Turianu pe blog.

Tradiția și conștiința personală și națională "nu ne permit să ne călcăm în picioare propriile noastre principii morale", spune judecătorul Turianu.

"Să spunem că în România minoritățile sexuale nu sunt persecutate, ci tolerate, dar nimeni nu ne poate obliga să legalizăm viciul. Este intolerabil ca România să fie sancționată și milioane de oameni să aibă de suferit pentru că nu permitem unei comunități de câteva sute de persoane să-și facă mendrele în public.

Da, sigur că da, știu, o treime din europarlamentari au recunoscut și chiar fac un fapt de glorie din privilegiatul lor statut de homosexuali. Refuz însă să cred că și restul de două treimi se vor lăsa antrenați în această încercare de obturare a integrării României, din cauza unei false probleme. Mai ales că s-au făcut corective legislative prin care viața intimă a homosexualilor este protejată, atâta timp cât ea nu se desfășoară în public.

Iată de ce mi se pare normal să adoptăm o poziție clară, oficială, în legătură cu această delicată problemă.

În final, nu este deloc de prisos să vă reamintesc că Preafericitul Părinte DANIEL, ca și conducătorii celorlalte culte religioase din România, și chiar Papa Ioan al II-lea au condamnat tranșant încercările de încurajare a homosexualității. Noi de ce nu am face-o?", scrie, în final, judecătorul Corneliu Turianu.