ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul american de epidemiologie de la Universitatea Yale, Harvey Risch, a dezvăluit că majoritatea oamenilor care sunt confirmați în prezent cu covid-19, au fost vaccinați. „Clinicienii mi-au spus că mai mult de jumătate din noile cazuri de COVID pe care le tratează sunt persoane care au fost vaccinate”, a spus dr. Harvey Risch, citat de Life Site News.

Acesta ar trebui să fie un apel de trezire - un semnal de alarmă - pentru persoanele care cred că vaccinul îi va „elibera de orice restricții”, a spus el. Acest lucru nu se poate întâmpla deoarece, deși s-ar putea să nu apară simptome, vaccinul reduce transmisia efectivă a virusului doar cu jumătate. Risch a afirmat că acei clinicieni consultați de el i-au spus că peste jumătate din noile cazuri de coronavirus aveau deja un vaccin administrat.

„Au estimat că peste 60% din noile cazuri pe care le tratează - cazuri COVID - au fost persoane care erau vaccinate”, a spus Risch, care a criticat totodată propaganda oficială cu privire la eficiența vaccinurilor până la 90%.