ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Ștefan Tudose-Sandu-Ville a murit, sâmbătă, la vârsta de 39 de ani, potrivit unui anunț făcut de Universtatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași, informează Ziarul de Iași, citat de RostOnline. El a fost înmormântat azi.

Profesorul Ștefan Tudose-Sandu-Ville era doctor în viticultură și oenologie.

„Cu adâncă durere vă anunțăm că am pierdut un coleg, cadru didactic apreciat și pasionat. Ștefan Tudose-Sandu-Ville, doctor în viticultură și oenologie, un spirit pedagogic excepțional, s-a stins. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu îl vor regăsi, începând de mâine, la capela privată a firmei „Daniel și Anca”. Înmormântarea va avea loc luni, 12.09.2022, la ora 13, la cimitirul Eternitatea. Dumnezeu să îl păstreze în lumină!”, se arată pe pagina de Facebook a Universtății de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași.

Cauza morții nu a fost menționată.