ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Românii își pot cumpăra vacanțe la prețuri reduse prin programul 'Litoralul pentru Toți', care se derulează în perioada 31 august - 11 octombrie, tarifele fiind cuprinse între 159 lei și 605 lei de persoană pe sejur, conform informațiilor de pe site-ul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Programul a fost lansat de ANAT, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD), transmite Agerpres.

'Ca și la ediția precedentă, turiștii beneficiază de o opțiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă', se menționează în comunicat.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopți/persoană, ajung până la 765 lei/persoană pentru un hotel de 3 stele, în timp ce pentru un hotel de 5 stele, prețul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei/persoană.

Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de șase nopți de cazare (TVA inclus 9%)/persoană, pentru zona Mamaia — Constanța — Eforie sunt cuprinse între 205 lei de persoană pentru un sejur la un hotel de o stea, fără mic dejun, și ajung la 605 lei/persoană pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta ediție (sejur șase nopți/persoană) ajung până la 159 lei/ persoană la un hotel de o stea, fără mic dejun. La un hotel de 5 stele, prețul unui sejur este de 469 lei/persoană, cu mic dejun.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews