ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Succesul este confirmat prin rezultate! Iar rezultatele cursantilor mentoratului WellCode sunt dovada clara ca programul este unul performant. Actuali sau fosti cursanti isi declara reusitele personale si vorbesc in cadrul sesiunilor de WellCode recenzii atat despre experienta din timpul cursului cat si despre impactul pe care l-au resimtit la nivel profesional si personal.

Fie ca sunt adulti trecuti prin viata sau elevi la inceput de drum, cursantii WellCode vorbesc despre cat de bine a fost gandit programul de mentorat, nu doar din punct de vedere tehnic, ci in  ansamblu si cum le-a schimbat asta chiar viziunea asupra propriei persoane. 

Un astfel de exemplu este si David, un elev in clasa a IX-a, care a obtinut  locul II la Olimpiada Nationala de Informatica, cu ajutorul programului de mentorat WellCode. 

Adolescentul a povestit in cadrul sesiunii de WellCode Recenzii cum a fost ajutat de mentori si ce impact a avut programul de mentorat asupra lui: ”Pe langa cunostintele tehnice, WellCode m-a ajutat sa dobandesc  si o disciplina care mi-a imbunatatit foarte mult  ritmul de evolutie. WellCode m-a ajutat sa inteleg ca disciplina nu inseamna doar cat lucrez ci  include si alte  schimbari care ma ajuta in viata de zi cu zi, cum ar fi: somnul, alimentatia, sportul. Toate sunt esentiale daca vreau sa fac performanta!

In cadrul programului aveam si o raportare constanta a activitatii catre mentori. Asta iti ofera un feedback constant, dar iti da si posibilitatea sa vezi cat de mult evoluezi. Pentru mine acest feedback permanent  a insemnat mai multa incredere in mine  , un alt lucru foarte important. 

Dupa numai  cateva luni de pregatire cu mentorii WellCode, in clasa a VIII-a,  am ajuns sa obtin la Olimpiada de Informatica, faza judeteana un punctaj decent si sa ma calific la faza nationala a olimpiadei. Anul acesta, la etapa judeteana am obtinut punctajul maxim, iar la nationala am luat argint si premiul II”.
 

David este dovada ca programul este atat de bine gandit si structurat, incat  se pliaza pe nevoile si cunostintele fiecaruia, indiferent de varsta sau experienta. In cadrul aceleiasi sesiuni de WellCode recenzii, David a marturisit ca programul de mentorat gandit de Petru Trimbitas, fondatorul WellCode, l-a ajutat sa se disciplineze si sa capete incredere in munca depusa: 

”Salut! Sunt David, sunt elev in clasa a IX-a si as dori sa va povestesc despre experienta mea cu WellCode. Prima parte din mentorat reprezinta punerea bazelor programarii. Materia este structurata foarte bine, detaliat si cu probleme aferente, care asigura intelegerea acesteia. Problemele devin gradual mai dificile, iar mentorii sunt acolo sa te ajute daca intampini vreo problema. Dupa ce ai baza pusa, mentorii iti vor recomanda probleme in functie de necesitatile tale si vei urma un drum si mai atent construit”.

Un alt fost cursant explica prin intermediul unui mesaj scris pe pagina WellCode recenzii: ”Astazi tocmai am terminat! Felicitari binemeritate creatorilor si muncii extraordinare! M-ati ajutat sa-mi dovedesc intr-adevar ca si eu as putea face acest lucru. M-am departat usor de artele vizuale care nu par a avea mare viitor, cel putin la noi, si mi-am zis ca trebuie sa incerc mai serios si altceva. Desi imi placea informatica  dinainte, am privit mereu domeniul ca pe ceva foarte greu, inaccesibil. M-am gandit ca daca artele nu sunt o optiune, creativitatea poate fi transpusa si in alte forme, precum programarea. A crea propriul produs, a inova, desi poate e mai dificil decat pot sti eu sa ajung in acel punct, acesta a fost conceptul care m-a facut sa iau programarea ca pe o optiune. Inca o data, felicitari pentru tot ce faceti si succes in continuare!”.

Ce este WellCode? 

Platforma WellCode este un suport de teorie si practica pentru programul de mentorat gandit de Petru Trimbitas, fost olimpic la informatica si stagiar la Google si Facebook,  ca o carte interactiva. Cei care urmeaza cursurile WellCode sunt oameni care isi doresc sa performeze. WellCode ii invata pe oameni cum sa invete. 95% dintre cei care au finalizat programul WellCode lucreaza in IT au fost angajati.

In cadrul programului de mentorat WellCode, mentorii vorbesc pe limba oamenilor si transforma programarea, dintr-un domeniu dificil, intr-unul accesibil si pentru persoanele care nu au deloc cunostinte despre programare. Mentorii sunt mereu la dispozitia cursantilor.

Daca esti interesat sau pasionat de domeniul IT, intra pe site-ul WellCode.ro si vezi in ce consta programul de mentorat. Poti chiar stabili o sedinta de consultanta sustinuta de un membru al echipei WellCode, astfel incat sa ai acces la toate informatiile de care ai nevoie pentru intrarea in program. Sedinta de consultanta este oferita gratuit de WellCode. Pentru a-ti face o imagine cat mai relevanta, poti consulta si paginile de testimoniale WellCode recenzii si Wellcode Pareri, unde poti asculta si citi experientele actualilor sau fostilor cursanti.