ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Care va fi programul slujbelor de praznicul Nașterii Domnului și Anul Nou la Catedrala Patriarhală din București ne informează Biroul de Presă al Patriarhiei Române, menționând că accesul în interiorul lăcașului de cult va fi restricționat la un număr de maximum 70 de persoane, din cauza restricțiilor impuse de „autorități”.

Potrivit Doxologia.ro, slujbele de Crăciun și Anul Nou vor fi oficiate în Catedrala Patriarhală din București după următorul program liturgic:

Sâmbătă, 25 Decembrie 2021, Praznicul Nașterii Domnului

Între orele 09:30 – 12:30, va fi oficiată Sfânta Liturghie arhierească, împreună cu un sobor restrâns de preoți și diaconi, în interiorul Catedralei Patriarhale;

Vineri, 31 Decembrie 2021, Ajunul Anului Nou

Între orele 16:00 – 18:00, va fi oficiată Slujba Vecerniei;

Între orele 23:30 – 00:30, va fi oficiată Slujba trecerii dintre ani de către Preafericitul Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Sâmbătă, 1 ianuarie 2022, Anul Nou

Între orele 09:30 – 12:30, va fi oficiată Sfânta Liturghie arhierească, împreună cu un sobor restrâns de preoți și diaconi, în interiorul Catedralei Patriarhale.