ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este invitatul special al primei ediții a emisiunii STAREA de ACTIVENEWS, cu Victor Roncea și Pompiliu Diplan - VIDEO mai sus. Transmisie: la ORELE 20.00!

ACTUALIZARE: A ÎNCEPUT! Reactivarea Mitropoliei Tomisului este de nerefuzat! - IPS Teodosie la Emisiunea STAREA de ACTIVENEWS cu Victor Roncea și Pompiliu Diplan: Viața trebuie să fie luptă. Adevărul nu se poate menține decât prin luptă. TRANSCRIERE/VIDEO

Emisiunea realizată în parteneriat Starea de Libertate cu ActiveNews se lansează astăzi, 7 februarie, la aniversarea nașterii vrednicului de pomenire Patriarh Teoctist, cel care l-a întronizat ca Arhiepiscop al Tomisului pe Înaltpreasfințitul Teodosie.

Citiți și ActiveNews și Starea de Libertate reiau proiectul lui Pompiliu Diplan și al manifestației din Piața Universității de acum exact 34 de ani: O TELEVIZIUNE INDEPENDENTĂ! 

Vedeți și filmarea de aproape 1.000.000 de vizualizări cu IPS Teodosie la Conferința SDL-AN de la Constanța „Românii vs Marea Resetare”. VIDEO: