ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marele juriu care îl investighează pe președintele Trump  și-a anulat sesiunea programată pentru miercuri și este posibil să nu se mai reunească în această săptămână, potrivit unui raport al Business Insider, citat de TheGatewayPundit. 

Procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg, susținut de Soros, a încercat să găsească o portiță pentru a-l pune sub acuzare pe Trump în legătură cu presupuse plăți indirecte efectuate în 2016 pentru a reduce la tăcere acuzațiile făcute împotriva sa de către stripteuza Stormy Daniels și fostul model Playboy Karen McDougal.

„Marele juriu din Manhattan a fost informat să nu se prezinte miercuri, o anulare care intervine în pragul unui posibil vot istoric de punere sub acuzare a fostului președinte Donald Trump, potrivit a doi ofițeri de poliție. Pauza vine după mărturia neașteptată de luni a lui Robert Costello, căruia i s-a permis să se adreseze marilor jurați la cererea apărării. Costello, care a fost anterior consilierul juridic al lui Cohen, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că a atacat credibilitatea fostului său client în timpul mărturiei sale.”- Scrie Insider. 

Pauza vine după un raport bombă al lui Costello, care a declarat în fața marelui juriu că procurorul Alvin Bragg a ascuns câteva sute de pagini de documente.

Extras: „Gregg Jarrett: Am menționat ieri, cred, când Bob Costello a intrat în sala marelui juriu și le-a spus: „Stați puțin. Nu aveți aici sutele de pagini pe care i le-am predat lui Alvin Bragg? Aveți doar șase documente selectate cu grijă? Știți, ascunderea  unor informații disculpatorii este condamnabilă și de neconceput. Iar comportamentul lui Alvin Bragg și al aghiotantului său, Mark Pomeranz, care spune în mod specific în cartea sa: „Acești indivizi ar trebui să fie supuși unei proceduri de excludere din barou."