ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pr. Bogdan Florin Vlaicu ne transmite: „Cursul 117 de vindecare sufleteasca la vremea crizei cu masca, vineri, 15.09.2023, de la ora 20:30, ora României 21:30, un dialog cu invitații mei, Pompiliu Diplan, vicepreședinte al mișcarii de activism civic Starea de libertate din București, și Damian Baciu, medic pediatru din Brașov. Vom vorbi despre despre propaganda fricii ca pretext pentru restricționarea libertății, de la evenimentele din 11 septembrie 2001 din Statele Unite până la criza pandemiei și reîntoarcerea actuala a restricțiilor sanitare.” VIDEO mai sus.

Un comentariu de pe pagina de Twitter a filmului Moarte Subită, preluat de la Laura Witcze, vorbește despre același subiect:

„Nu vom uita niciodată ororile din ziua de 11 septembrie 2001. Aceasta a schimbat fundamental America pentru totdeauna. 

După ce praful și frica s-au așezat, toată lumea a știut că ceva era foarte greșit.

S-au asigurat că întregul eveniment a fost difuzat în direct în aproape fiecare clasă din America. Milioane de elevi și copii americani (printre care mă număr și eu) au privit cum peste 3.000 de oameni au murit în direct la televizor.

Apoi au urmat spaimele legate de antraxul din poștă, alte amenințări teroriste, un război care avea să dureze zeci de ani.....și apoi, Patriot Act.

Nu ni s-a permis să punem la îndoială, nu ni s-a permis să observăm ceea ce era evident. S-au mișcat rapid, folosindu-se de frica noastră ca mijloc de a începe marea dezmembrare a țării noastre cândva libere.

Și apoi, în 2020, au perfecționat arta de a transforma frica în armă, au lansat o pandemie, au blocat țara, au ucis milioane de oameni și au folosit aceeași metodă a fricii alimentate de mass-media pentru a ne suspenda drepturile date de Dumnezeu și pentru a ne desființa umanitatea.

Ei excelează în terorizarea propriilor cetățeni, iar acum și-au perfecționat această artă.

O vor face din nou - și data viitoare va fi mult, mult mai rău.

Nu uitați niciodată și nu faceți niciodată compromisuri.

Rugați-vă pentru America.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews