ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În contextul noului scandal medical ce are ca scop impunerea - a câta oară? - a terorii în rândul populației și anume așa-zisa „epidemie de gripă” ce face furori pe primele pagini ale mass-media, scriitoarea Alis Popa a publicat de curând un colaj de foto-capturi, pe care îl redăm și noi mai jos. 

În fotografii, sunt semnalate mai multe cazuri „terifiante” de gripă instalate brusc la „influențării” din România, aceia care nu cu mult timp în urmă, făceau propagandă serului salvator. Tot ei sunt cei care au suferit anii trecuți de covid, dar au fost „mântuiți” ulterior de vaccin.

„Au reînceput vedetele de mucava să-și ridice poalele, ca să le vadă lumea cât sunt de bolnave.
S-au gripat ca motoarele, la prima cheie, ca să nu zic la prima comandă...”, scrie Alis Popa pe pagina ei de Facebook.
 
Tot ea declara în anul 2021 că este mândră de faptul că s-a vaccinat și poate merge în vacanțe: „Am primit a doua bulină pe luna aceasta și gata, am liber la vacanțe. Azi, am făcut rapelul și, deja, visez la Grecia sau Italia.”
 
În aceeași perioadă, ea scria: „Săptămâna asta am făcut a 3-a doză de vaccin. Am făcut prima doză imediat ce a fost posibil pentru că doar așa am simțit că mă pot proteja pe mine și pe cei dragi, iar acum am repetat, conform protocolului. ”
 
 
 În 3 august, 2021, Cristina Cioran scria pe rețelele de socializare că s-a vaccinat și îndemna publicul să facă la fel: „Vaccinată! Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență este deschis zilnic, l-d 12.00-20.00” .
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Aceasta scria pe Facebook, în trecut: „Ar fi ideal sa fim toți vaccinați.”
 
 
 

 
 
Și Simona Gheorghe obișnuia să fie propagandista serului magic în trecut: „Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aștept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat și împotriva gripei sezoniere și îl vom face și pe cel împotriva Covid-19”.