ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un dirijor de orchestră maghiar a primit miercuri, pe scenă, a doua doză de rapel a vaccinului Covid-19, în timpul unui concert gratuit în aer liber din Budapesta, pentru a încuraja oamenii să se vaccineze, potrivit Associated Press News.

Dirijorul Orchestrei Festivalului din Budapesta, Ivan Fischer, și-a dat jos sacoul, lăsând să se vadă o cămașă albă cu o gaură decupată în mânecă. În timp ce își flutura, în continuare, bagheta, dirijând orchestra, un medic i-a administrat vaccinul, a treia doză pentru Fischer, în aplauzele mulțimii.

Actul atent coregrafiat a fost o încercare de a „sensibiliza și mai mult publicul cu privire la necesitatea vaccinării” în Ungaria, a declarat directorul general al orchestrei, Orsolya Erdodi.

Fischer, un campion constant al cauzelor sociale progresiste, nu numai că a recomandat a treia doză de „vaccin” Covid, dar membrii prestigioasei sale orchestre au făcut miercuri teste rapide COVID-19 pe scenă, în timp ce muzica răsuna în continuare.

„Continuarea vaccinării și a testării sunt lucrurile cele mai importante pentru a preveni răspândirea coronavirusului, pentru a menține o viață normală și pentru a permite oamenilor să meargă la concerte”, a mai declarat Erdodi.
 
În ciuda afirmațiilor conducerii, faptul că mulți membri ai orchestrei au făcut teste Covid demonstrează că nu toți s-ar vaccina cu serurile experimentale cu ARN mesager, așa cum a făcut-o dirijorul lor.