ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raed Arafat a declarat duminică seară la Antena 3 că susține în continuare ideea unor reguli care să fie respectate în fiecare casă în care locuiesc elevi și bunici, odată cu începerea anului școlar și riscul ca unii copii să ducă acasă coronavirusul.
 
„O creștere a numarului de infectari e posibil sa aiba loc in urma deschiderii scolilor si toata miscarea care exista la nivel de elev, profesor, parinte. Orice reluare de activitate inseamna un risc. Poate fi redus la maxim posibil daca instruim copiii, parintii, profesorii”, a spus Arafat.

„Inclusiv in casă trebuie sa ai niste lucruri legate de contactul elevului cu bunicul. Aceste aspecte sunt si in alte tari. Spania la ce a patit, credeti-ma ca a analizat foarte bine”, a mai declarat Arafat”, a mai declarat Arafat.