ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce am arătat cum site-ul AFP de „verificat” - a se citi cenzurat - internetul, i-a intrat în creierul lui Bill Gates după 11 ani și a descoperit că el nu a vrut să spună că vrea să depopuleze planeta acum cu vaccinuri și avorturi ci doar în viitor, astăzi trepădușii fact-check-erși cu inteligența lor artificială au dat din nou cu bâta-n baltă.

Un filmuleț mai vechi cu Joe Biden postat pe grupul Facebook ActiveNews pentru România de colega noastră de la ziarul Național Claudia Marcu, fără nici un fel de comentariu, a fost interpretat ca răspândind informații false, cu mențiunea „verificată” că președintele de paie al SUA nu a zis ce a zis.

Bun. Deci, repetăm: grupul nostru a fost admonestat și amenințat pe față cu cenzura (foto captură mai sus) pentru un filmuleț fără nici un fel de comentariu cu președintele SUA, care a fost catalogat ca „parțial-fals” (ce-o mai fi și asta?; poate e vreo clonă de-a lui Biden și de-aceea?), cititorii find îndrumați spre un articol „adevărat” în care erau „informați” că Biden n-a zis ce a zis.

Iată filmulețul care ar putea fi amuzant dacă n-ar fi real, în care Biden își induce în eroare privitorii cu informații parțial false despre el, vaccinare și un uragan care, când va veni cu adevărat, o să măture toată prostia cenzorilor cu tot cu inteligența lor artificială, că alta n-au oricum.