ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Platforma Unionistă Acțiunea 2012 a organizat, miercuri seara, o manifestație în fața Palatului Cotroceni, la care participă câteva sute de oameni.

Cei prezenți, care au adus cu ei scaune din plastic, pentru a-i aminti președintelui că, iulie 2015, mai mulți tineri de la Chișinău au venit în marș pentru a cere unirea și au fost nemulțumiți că au fost invitați să se așeze pe jos, în Palatul Cotroceni.

"Vizăm un dialog cu Administrația Prezidențială pe niște chestiuni concrete cum ar fi spațiul informațional comun, interconectare energetică și un nou pact de tip Snagov, pe subiectul reîntregirii naționale. Ne așteptăm să înțeleagă că noi suntem dispuși la eforturi, de asta am venit cu scaunele, să nu se mai deranjeze și să se țină de cuvânt conform celor stabilite pe 21 decembrie, când ne-am văzut cu ei în urma unor presiuni publice", a declarat liderul Acțiunii 2012, George Simion, pentru Mediafax.

Administrația prezidențială a chemat liderii manifestanților la dialog.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 este o coaliție de organizații nonguvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews