ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe mesaje video de la camionagii australieni au apărut în ultimele zile pe rețelele sociale alternative, afirmându-și intenția de a intra în grevă generală și a crea o blocadă în semn de protest față de Dictatura COVID.

Mesajele îi avertizează pe australieni să fie pregătiți și să facă stocuri de alimente și de alte produse de strictă necesitate, dat fiind că blocada va întrerupe lanțul național de aprovizionare.

Cei care au postat aceste mesaje afirmă că ideea blocadei se bucură de un sprijin larg în rândul camionagiilor dar și al militarilor veterani.

În urmă cu o lună, la Sidney a avut loc un mare protest al camionagiilor, când zeci de vehicule de mare tonaj întinse pe distanțe de kilometri au claxonat prelung în semn de solidaritate împotriva tiraniei COVID.

Australienii trăiesc în prezent într-unul din cele mai draconice regimuri din lume, în numele sănătății publice și al combaterii COVID-19.

Pentru părăsirea locuinței este nevoie de permis, circulația este îngăduită doar potrivit unui orar fix iar armata a fost scoasă în stradă și a organizat puncte de control în localități.

Sâmbătă, 21 august, mii de australieni au protestat, arătând că nu sunt dispuși să mai suporte abuzurile, însă s-au confruntat cu brutalități de necrezut ale forțelor de ordine.

Iată mai jos câteva declarații ale „truckerilor” despre intenția de a institui o blocadă asupra Australiei: